Outdoor klupe i stolovi

Površinska zaštita metalnih i drvenih dijelova namještaja prilagođena je vanjskim uvjetima. Mogućnost odabira boja i završne obrade metalnih postolja i drvenih lamela. Više..

Vanjski namještaj


Arhivsko-skladišne police

Police, regali i garderobni ormari namijenjeni profesionalnoj uporabi. Samostojeći su u prostoru, stabilni, čvrsti i visoke nosivosti. Više..

Skladišne police


Zidni sistemi polica

Ovakav sistem polica omogućava fleksibilnost po visini. Prema potrebi, polica se jednostavno otkači i preseli na drugi utor.
Više ..

Zidne police


Spojni okovi za drvo

Čelični okovi za spajanje krovnih konstrukcija, nadstrešnica, drvenih i vrtnih kuća, spajanje greda, rogova, letvi, ograda i ostalih drvene građe. Proizvedeni prema pravilima struke i zaštićeni od korozije cinčanjem. Više..

Spojni okovi za drvo


Metalni dijelovi namještaja

Konstrukcije stolaca, noge i postolja stolova, ormara, kreveta, klupa i ostalih dijelova namještaja proizvode se prema zahtjevima projekta. Više..


Metalni promotivni stalci

Samostojeći stalci za promociju i brendiranje proizvoda u prodajnim prostorima izrađuju se prema specifičnosti proizvoda i promocije. Više..


Metalni stalci za proizvode

Police i oprema za trgovine, showroom i ostale prodajne prostore. Modularni sustav koji omogućava veliku fleksibilnost prilikom opremanja i kombinacije sa drugim materijalima. Više..

Organizacija garderobe


Dodatne informacije 

Više o sistemima polica i spojnim okovima saznajte na webshopu gdje su dostupne informacije o svakom proizvodu: 
dimenzije, tehnički podaci, usluge montaže, dostave i cijena. 

Za proizvode koji se izrađuju na zahtjev, pošaljite nam upit 
sa što više podataka, crtežom / fotografijom / skicom, 
kako bismo vam što kvalitetnije odgovorili.