arhivsko-skladišna oprema /  zidni sistemi polica /  spojni okovi za drvo /  metalni dijelovi namještaja /  metalni promotivni stalci /  basic shop sistemi

Arhivsko-skladišna oprema

Police, regali i garderobni ormari namijenjeni profesionalnoj uporabi. Samostojeći su u prostoru, stabilni, čvrsti i visoke nosivosti. Prikladni su za opremanje arhiva, prodajnih, skladišnih i garderobnih prostora.

Zidni sistemi polica

Zidne police za uređenje privatnih i poslovnih prostora. Ovakav sistem polica omogućava fleksibilnost po visini. Prema potrebi, polica se jednostavno otkači i preseli na drugi utor.

Spojni okovi za drvo

Čelični okovi za spajanje krovnih konstrukcija, nadstrešnica, drvenih i vrtnih kuća, spajanje greda, rogova, letvi, ograda i ostalih drvene građe. Proizvedeni prema pravilima struke i zaštićeni od korozije cinčanjem.

Metalni dijelovi namještaja

Konstrukcije stolaca, noge i postolja stolova, ormara, kreveta, klupa i ostalih dijelova namještaja proizvode se prema zahtjevima projekta.

Metalni promotivni stalci

Samostojeći stalci za promociju i brendiranje proizvoda u prodajnim prostorima izrađuju se prema specifičnosti proizvoda i promocije.

Basic shop sistemi

Police i oprema za trgovine, showroom i ostale prodajne prostore. Modularni sustav koji omogućava veliku fleksibilnost prilikom opremanja.
Više o sistemima polica i spojnim okovima saznajte na webshopu gdje su dostupne informacije o svakom proizvodu: dimenzije, tehnički podaci, usluge montaže i dostave i cijena.
Za proizvode koji se izrađuju na zahtjev, pošaljite upit sa što više podataka, crtežom / fotografijom / skicom, kako bismo vam što kvalitetnije odgovorili.

ipt>