Mihoković je tvrtka u kojoj je znanje i vještina ljudi spojena sa visokom tehnologijom i alatima.
Kako napraviti nešto od metala?
Odlučili smo znati odgovoriti na to pitanje. Mnogi zahtjevni i inženjerski kompleksni projekti nas potiču za daljnje inovacije i ulaganja u tehnologiju proizvodnje. Svaki novi projekt nam je izazov.Povjerljivost informacija, preciznost izrade, spremnost na ulaganje u tehnologiju i alate te poštivanje rokova isporuke ključni su faktori kod outsourcing partnera.
Proizvodimo specifične dijelove postrojenja i opreme za velike tvornice
.


Razvili smo standardne linije proizvode od čvrstog čelika zaštićenog plastifikacijom ili cinčanjem.
Arhivsko-skladišni metalni regali,
zidni sistemi polica, basic shop sistemi
i spojni okovi za drvene konstrukcije su dugotrajni proizvodi visoke nosivosti.


Izrađujemo čelične, aluminijske i inox dijelove prema zahtjevima projekta.
Metalni stalci za kozmetičku, modnu, prehrambenu i IT industriju, kućišta za elektroničke uređaje, metalni dijelovi namještaja, decking podovi i pergole, samo su dio projektne izvedbe
.


Neki od poslovnih partnera


Sustav upravljanja kvalitetom

Mi smo tvrtka zasnovana na načelima poslovne izvrsnosti i ekološke održivosti.
Da bismo održavali i osnaživali te vrijednosti trajno se obvezujemo:
najveću pažnju posvetiti ostvarivanju i zadržavanju visokog nivoa zadovoljstva naših kupaca kvalitetnom i pravovremenom realizacijom proizvoda i usluga, zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti i obveze stalno se razvijati i usavršavati, ulagati u inovacije i tehnologiju, preventivnim pristupom kontinuirano sprečavati pojavu onečišćenja okoliša i smanjivati negativni utjecaj na okoliš, primjenjivati i stalno poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja temeljenog na zahtjevima međunarodnih normi ISO9001 i ISO 14001 i usklađivati svoje poslovanje sa zakonskim odredbama.

ipt>