Početna konferencija

Početna konferencija

Održali smo početnu konferenciju u sklopu projekta "Povećanje prostornih kapaciteta i jačanje tehnološke opremljenosti tvrtke Mihoković d.o.o."

Sudionici konferencije su bili dobavljači koji će nas pratiti kroz projekat, konzultanti, djelatnici iz HAMAG-a, MINGO-a, općine Pisarovina, poslovne banke te strateški poslovni partneri. Na konferenciji je bilo predstavljeno naše dosadašnje poslovanje, opis projekta, očekivani rezultati te glavni elementi projekta.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020. Prijavljen je na natječaj: „Kompetentnost i razvoj MSP” iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a opći cilj je doprinijeti razvoju mikro, malih i srednjih poduzetnika, razvoju novih kompetencija, te stvaranju novih radnih mjesta.

Nakon razgledavanja proizvodnog pogona i prezentacije, uzvanici su bili pozvani na domjenak uz koji se u opuštenoj atmosferi razgovaralo o planovima za budućnost te dogovarali detalji provedbe.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su se odazvali i očekujemo vas na završnoj konferenciji u rujnu 2018. god.

Više informacija o projektu potražite OVDJE.